Jak zrobić mus czekoladowy z pomarańczą w likierze

Poradnik dodany przez: MarlenaDixi 16 Nov, 2012 - Desery
18121 5

Czekolada, pomarańcze i likier to przepis na deser przy którym można się zapomnieć. Nie patrz na kalorie, nie patrz na zawartość alkoholu, po prostu delektuj się smakiem.

Składniki:

  • 250 g gorzkiej czekolady
  • 4 jaja
  • 100 g cukru
  • 200 g śmietanki 36%
  • 3 pomarańcze
  • 50 ml wódki

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić mus czekoladowy z pomarańczą w likierze przypisano następujące tagi:

czekolada desery z alkoholem deser czekoladowy deser pomarańczowy mus czekoladowy likier w likierze z likierem

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić mus czekoladowy z pomarańczą w likierze skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...