Jak zrobić paszteciki z kapustą i grzybami

Poradnik dodany przez: MarlenaDixi 13 Jan, 2013 - Dania specjalne
27995 4

Pyszne na zimno i na gorąco. Paszteciki z kapustą i grzybami, świetne do barszczyku. Proste składniki, bez zbędnych dodatków jako prosta przekąska

Składniki:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • 250 dkg pieczarek
  • 250 dkg kapusty kiszonej
  • sól i pieprz
  • papryka czerwona słodka
  • oregano

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić paszteciki z kapustą i grzybami przypisano następujące tagi:

grzybami paszteciki dania specjalne ciasto francuskie kapusta i grzyby

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić paszteciki z kapustą i grzybami skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...